DANAILA: DRAGOMIR FACE MISTOURI IEFTINE, IN LOC SA VADA CA PSD-ISTII CARE CONDUC CUP DUNAREA SUNT INCOMPETENTI SI IRESPONSABILI

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, considera deplasate “glumitele ieftine, cu parfum de stand-up”, facute de primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), in legatura cu reactia unor cetateni dupa ce au aflat ca se va restrictiona furnizarea apei potabile timp de 48 de ore. Mai exact, Danaila face referire la postarile facute de Dragomir, in care edilul sef acuza “manipularea populatiei” care s-ar fi facut pe o retea de socializare, vorbeste de “conturile false platite de adversarii politici” care „distribuiau mesaje pentru a crea si mai multa panica”, ceea ce a facut sa se ajunga la “isterie”, iar brailenii sa cumpere cantitati foarte mari de apa de la supermarket-uri. De asemenea, Dragomir a mai comentat ca “pe vremuri, strabunicii nostri topeau zapada, pentru a avea apa, deoarece ei nu o cumparau de la supermarket. Atunci ningea mai mult, ingheta Dunarea si lupii veneau in sat….. povesteau bunicii mei de la Chiscani si Tichilesti. Azi nu mai vin lupii, dar unii sunt mai rai decat <<hienele>> “.

In ceea ce-l priveste, liderul liberal ii recomanda lui Dragomir ca in loc sa faca tot felul de “mistouri” pe retelele de socializare, mai bine ar face sa se uite la ceea ce se intampla la Compania de Utilitati Publice (CUP) Dunarea si la PSD-istii care o conduc, care “sunt incompetenti si iresponsabili si isi bat joc de un serviciu public de prima importanta”: “Glumita cu parfum de stand-up a primarului Marian Dragomir, legata de cum topeau bunicii nostri zapada pentru a avea apa, o gasesc ieftina, la fel ca mai toate mistourile pe care le face pe Facebook, la adresa brailenilor. In loc sa ii ironizeze pe cei care si-au facut rezerve, de teama ca vor ramane doua zile fara apa, mai bine s-ar uita mai atent in propria curte, la CUP Dunarea. I-ar trece repede cheful de glumite deplasate. Asta daca ar intelege ca PSD-istii care conduc CUP Dunarea sunt incompetenti si iresponsabili si isi bat joc de un serviciu public de prima importanta.

Poate ca ar fi momentul ca domnul primar sa priceapa din ceea ce s-a petrecut si faptul ca brailenii nu mai au incredere in autoritatile locale care, in situatii de criza, transmit mesaje intr-un mod haotic. Si daca tot ne povesteste domnul Dragomir de vremurile de odinioara, poate ar trebui sa stie ca pe vremurile bunicilor pe care ii invoca, Braila avea farmec si stralucire, pentru ca avea primari responsabili, carora nu le ardea de mistouri ieftine despre braileni. Atunci era un oras deschis si cosmopolit, peste care s-a asternut praful!”.