IORDACHE: 57 DE POSTURI DE CONDUCERE LA SPITALUL JUDETEAN MI SE PAR FOARTE MULTE, TINAND CONT DE REZULTATELE PE CARE LE AU

Consilierul Judetean Stefan Catalin Iordache (PND) considera ca la Spitalul Judetean Braila sunt prea multe posturi de conducere,  mai ales avand in vedere ca, in opinia sa, unitatea medicala amintita este condusa foarte prost. Iordache i-a cerut si astazi presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD),  sa-i solicite managerului spitalului, Delia Rasnoveanu (PSD) sa-si dea demisia.

In contextul in care alesii au dezbatut in sedinta de azi a CJ Braila un proiect de hotarare privind modificarea organigramei si a statului de functii ale Spitalului Judetean,  PND-istul a declarat: “Vad aici 57 de posturi de conducere. Nu credeti ca sunt foarte multe? Nu credeti ca ar trebui sa-i rugati pe membrii Consiliului de Administratie sa se uite mai atent la ceea ce se intampla acolo? Pentru ca 57 de posturi inseamna ca aproximativ 4% din totalul angajatilor de la Spitalul Judetean sunt in posturi de conducere. Eu cred ca sunt foarte multi, tinand cont si de rezultatele pe care le au. Eu o sa votez impotriva acestui proioect de hotarare”.