PAUN: SUNT SOCIETATI CARE EXECUTA LUCRARI SUBTERANE IN MUNICIPIU SI IN URMA LOR RAMANE UN DEZASTRU, PENTRU CA SANTURILE SUNT PROST ASTUPATE

Consilierul municipal Dan Paun (ALDE) este nemultumit de faptul ca pe raza orasului Braila, foarte multe firme sau companii sparg asfaltul, pentru a executa diferite lucrari si apoi repara carosabilul de mantuiala.

Paun a declarat in sedinta de azi a CLM Braila ca din cauza unor astfel de lucrari de proasta calitate, mai multe strazi sunt impracticabile: “Sunt foarte multe societati care executa lucrari subterane in municipiul Braila si ramane in urma lor un dezastru. Exista strazi care sunt pur si simplu impracticabile, din cauza ca santurile pe care le-au facut acele firme sunt prost astupate, sunt tasate si vad ca nu mai revine nimeni sa refaca o lucrare prost facuta. Parerea mea este ca ar trebui sa facem ceva in sensul asta, astfel incat cel care executa lucrarile pentru astuparea acelor santuri sa le faca in conformitate cu calitatea de dinainte de a sparge strada”.