SE FAC INSCRIERI LA CONCURSUL “METAFORA SI CULOARE IN ZI DE SARBATOARE

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila anunta ca in aceasta luna se va face inscrierea participantilor la cea de a IX-a editie a concursului intitulat “METAFORA SI CULOARE IN ZI DE SARBATOARE”. Concursul se adreseaza elevilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal, pe urmatoarele categorii de varsta:  a) 8 – 11 ani; b) 12 – 15 ani; c) 16 -19 ani.

Cele doua sectiuni ale concursului sunt: a)Creatie plastica – desen, pictura, grafica – tehnica de lucru la alegerea fiecarui participant (tempera, acuarele, creioane colorate, carioca,  etc); b) Creatie literara-poezii, compuneri,  eseuri (limba romana/ engleza/ franceza/ germana).

Tema acestei editii: ”Traditiile si obiceiurile sarbatorilor religioase Sfantul Nicolae si Nasterea Domnului”/ ”Iarna”.

Calendarul concursului este urmatorul:

* 14 ianuarie – 1 februarie – inscrierea participantilor si trimiterea lucrarilor la Liceul Pedagogic ”D.P. Perpessicius” Braila.

* 28 februarie – 1 martie  – jurizarea lucrarilor inscrise in concurs;

* 11 martie 2019 – publicarea tabelului cu rezultate pe site-ul Bibliotecii ”Panait Istrati”;

*  31 mai – 14 iunie – acordarea/trimiterea diplomelor profesorilor si elevilor.

Nu se percepe taxa de participare.

Lucrarile impreuna cu Fisa de inscriere si un plic A4 autoadresat si timbrat se expediaza  pe  adresa: LICEUL PEDAGOGIC ”D.P. PERPESSICIUS”, BRAILA (Aleea Invatatorilor, nr. 4, Cartier Hipodrom, Braila, judetul Braila) cu mentiunea „pentru Concursul Metafora si culoare in zi de sarbatoare”. Fisele de inscriere se gasesc pe site-ul bibliotecii la adresa: http://www.bjbraila.ro/bjpi3/evenimente .

Informatii suplimentare pot fi obtinutela la adresa de email nonformal2016@gmail.com .