SE FAC INSCRIERI PENTRU CEA DE A XX-A EDITIE A SALONULUI NATIONAL DE PLASTICA MICA BRAILA

In perioada 2 martie – 3 aprilie 2019, la Galeria de Arta Braila va avea loc cea de a XX-a editie a Salonului National de Plastica Mica Braila. Manifestarea se adreseaza artistilor plastici membri ai UAP Romania si absolventilor de universitati de arta, care se pot inscrie cu lucrari de pictura, grafica, sculptura, colaj, arte decorative, fotografie, instalatie, etc.

Fiecare artist poate participa cu o singura lucrare, realizata, preferabil, in ultimii doi ani – lucrare ce nu a mai fost expusa in Braila. Inscrierea se face exclusiv online pana in 10 februarie 2019, prin mail, pe adresa ghmosorescu@yahoo.com, si va contine obligatoriu:
• reproducerea lucrarii participante
• fotografia autorului
• CV sumar, in format digital

Lista artistilor expozanti admisi in urma selectiei se va anunta pe paginile Facebook: UAP Romania Filiala Braila, Gheorghe Mosorescu, dar si personal, pentru fiecare artist in parte, pe e-mail, in 17 februarie 2019.
Expedierea lucrarilor se va face in perioada 18-25 februarie 2019, prin curier (exclus posta), pe adresa Galeria de Arta Braila, Piata Traian nr. 2, Braila, d-na Geanina Baciu, tel. 0747.655228.
Mai multe amanunte pot fi obtinute de la coordonatorul proiectului, scenograful Gheorghe Mosorescu, presedintele Filialei din Braila a UAPR, la tel: 0744.663435 sau pe email ghmosorescu@yahoo.com .