1 MARTIE, BIBLIOTECA „PANAIT ISTRATI” – LANSAREA VOLUMULUI I DIN SERIA „PULS IN ALB SI NEGRU”

Vineri, 1 martie, de la ora 16:30, la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila va avea loc lansarea romanului „Puls in alb si negru”, primul volum din seria cu acelasi nume al Laurei Hartte.

Castigatoare a mai multor concursuri de scriere creativa, Laura Hartte si-a perfectionat tehnica in cadrul numeroaselor ateliere de specialitate. Romanul „Puls in alb si negru” prezinta drumul initiatic al unui tanar pus in fata unor situatii care il vor schimba pentru totdeauna. Scriitoarea isi propune sa atraga atentia asupra trairilor unei intregi generatii, dand glas celor care nu au avut curajul sa ceara ajutor. Laura Hartte demonstreaza pe parcursul scrierii ei ca intunericul nu poate exista fara lumina, abordand un aspect nedezbatut in cartile de acest gen – dubla personalitate.

„Scriu despre durere si intuneric. Scriu despre lacrimi care nu se usuca niciodata. Scriu despre oameni damnati si suflete ce nu cunosc speranta. Aleg sa creez povesti despre demonii pe care toata lumea ii dispretuieste, pentru ca am realizat ca in interiorul nostru exista intotdeauna unul”, marturiseste scriitoarea.

„Puls in alb si negru” este un roman din categoria New Adult Romance, dar complexitatea acestuia ii va determina pe toti cititorii, indiferent de varsta, sa aprecieze stilul narativ intens al autoarei si sa indrageasca povestea de viata a protagonistilor.

Evenimentul de lansare are in program concursuri, premii, discutii libere, momente artistice si multa distractie, iar cartile vor putea fi achizitionate la un pret special.