CAPRARIU: DACA MANAGERUL SPITALULUI JUDETEAN NU FACE NIMIC ACOLO, DU-TE TU, CHIRIAC, CA MANAGER!

Daca s-a ajuns in situatia in care presedintele CJ Braila  sa se duca la Spitalul Judetean ca sa identifice problemele de acolo, sa gaseasca vinovatii si sa “traseze directive” pentru rezolvarea problemelor, atunci inseamna ca managerul unitatii respective nu e capabil sa faca toate astea. Este opinia consilierului municipal Lucian Caprariu (Braila Noua), care a comentat in acest fel faptul ca la finele saptamanii trecute, presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), a participat la o sedinta a conducerii Spitalului Judetean cu sefii de sectii, dupa care social-democratul a anuntat sa s-au identificat problemele legate de aprovizionarea cu medicamente si materiale sanitare, s-au gasit vinovatii si s-au trasat directive pentru remedierea situatiei.

Caprariu considera ca toate aceste lucruri erau responsabilitatea managerului, Delia Rasnoveanu (PSD), iar daca ea nu este capabila sa conduca Spitalul Judetean, este grav.

Consilierul municipal ii sugereaza lui Chiriac ca daca tot rezolva problemele Spitalului Judetean in locul lui Rasnoveanu, sa preia el oficial conducerea unitatii medicale respective, in locul colegei sale de partid: “Domnul Chiriac s-a dus la spital pentru ca a avut semnale ca sunt probleme, nu? Banuiesc ca ar trebui sa stie, din pozitia dansului, toate problemele care sunt la spital, inclusiv prin raportul de la managerul Rasnoveanu.

Ce management este acela care a ajuns intr-o situatie de criza, daca a fost nevoie sa te duci tu, presedinte al Consiliului Judetean,  acolo, ca sa rezolvi problemele?! Si care este raspunsul? Ca <<vad eu si rezolv eu>>? Nu e normal! Asta-i treaba mea, ca presedinte CJ, sa rezolv problemele spitalului? Avem manager la Spitalul Judetean! Daca managerul nu face nimic acolo, du-te tu, Chiriac, ca manager la Spitalul Judetean! Foarte bine, a lucrat in Ministerul Sanatatii, sa-si asume asta si sa se duca manager acolo”.