CAPRARIU: SA AJUNGI TU, PRIMAR, SA-I RIDICULIZEZI PE CEI DIN OPOZITIE IN SEDINTA CLM NU E UN LUCRU DE LAUDAT. BINEINTELES CA LIBERALII RASPUND, LA RANDUL LOR

Consilierul municipal Lucian Caprariu (Braila Noua) sustine ca liberalul Petrica Popa a avut dreptate sa riposteze atat de ferm in cea mai recenta sedinta CLM Braila, avertizandu-l pe primarul Marian Dragomir (PSD) ca daca va continua sa-i ia peste picior si sa-i jigneasca pe alesii PNL, acestia vor parasi sedinta.

Caprariu admite ca edilul sef are obiceiul de a-i trata in batjocura pe consilierii PNL si este de parere ca o astfel de atitudine nu este potrivita in sedintele CLM, mai ales ca Dragomir face deseori aluzii la educatia unora sau altora: “Sa ajungi ca primar sa incerci sa-i ridiculizezi pe cei din opozitie nu e un lucru de laudat, sa intri in contre din astea… bineinteles ca oamenii raspund, la randul lor”.

Consilierul municipal a comentat astazi ca desi primarul are statut de invitat in sedintele CLM si ar trebui sa vorbeasca numai atunci cand i se da cuvantul, acesta are tendinta de a interveni ori de cate ori considera necesar, fara sa mai astepte ca presedintele de sedinta sa-i dea cuvantul: “El trebuie sa respecte Regulamentul, dar stiti foarte bine, exista o subordonare politica si acolo. Normal, Primaria e Primaria si Consiliul Local e Consiliul Local si ar trebui respectat ca atare inclusiv presedintele de sedinta, chiar daca este de la tine de la partid, dar stim ca de facto, consilierii raspund ordinului primarului. S-a intamplat si cand presedinte de sedinta era un consilier de la alt partid decat PSD, dar asta e o chestie de educatie, pe care o invoca de multe ori domnul primar, atunci cand spune ca intervin altii peste el”.

Caprariu a mai spus ca la viitoarea reuniune CLM va fi chiar el presedinte de sedinta: “Sper ca o sa pot sa tin in frau aceste scapari”.