DANAILA: CEI CARE CONDUC MUNICIPIUL SI JUDETUL BRAILA SUNT SURZI SI IGNORA CU DISPRET NEVOILE COMUNITATILOR SI ALE OAMENILOR

O parte dintre amendamentele la Legea Bugetului de stat pe anul 2019 pe care deputatii liberali Antoneta Ionita si Vasile Varga le sustin acum la Bucuresti au fost propuse de liberali in Consiliul Local Municipal si in Consiliul Judetean Braila, insa n-au fost luate in seama de majoritatea PSD-ALDE-PND-PMP. Este ceea ce spune presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, care precizeaza ca nici primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD), nici presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), nu au fost dispusi sa ia in calcul la modul serios propunerile consilierilor liberali, care vizau finantarea diverselor proiecte sau obiective de interes comunitar: ”Daca cei care conduc municipiul si judetul Braila sunt surzi si ignora – as spune chiar cu dispret – nevoile comunitatilor si ale oamenilor, asta nu inseamna ca noi nu continuam sa ne batem pentru normalitate. Mergem mai departe cu aceasta problematica si incercam sa obtinem bani de la Bucuresti, unde poate vom gasi mai multa deschidere. Daca nu, brailenii nu au decat sa constate singuri cum sunt tratati de guvernatii de la PSD, atat la nivel national, cat si in plan local. Raman la parerea mea, pe care am mai spus-o, ca problemele unei comunitati inseamna nevoile unor oameni, iar rezolvarea lor nu trebuie sa aiba culoare politica!”.

Amintim ca deputatii Ionita si Varga sustin un numar de 35 de amendamente la Legea bugetului, care vizeaza direct judetul Braila. Amendamentele sunt dezbatute intai in comisiile de specialitate, apoi in Comisia de Buget-Finante, iar in final sunt votate in plenul reunit al Parlamentului.