DR. GEORGESCU: PRIMA MASURA CARE AR TREBUI S-O LUATI LA SPITAL, TOVARASE CHIRIAC, AR FI SA LE DEMITETI PE CELE PATRU DOAMNE CARE “NU STIU” NIMIC

Medicul Octavian Georgescu ii da o replica acida presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac, cu privire la masurile care ar trebui luate pentru a se rezolva problemele din Spitalul Judetean.

Chirac a postat pe o retea de socializare un comunicat cu privire la concluziile sedintei ce a avut loc la Spitalul Judetean la finalul saptamanii trecute, in care s-au identificat o serie de probleme legate de aprovizionarea cu medicamente si materiale sanitare, precum si responsabilii pentru aceste crize care apar periodic.

In contextul in care seful CJ a vorbit despre faptul ca “s-au trasat niste masuri clare” si ca personanele care nu le vor respecta isi vor da demisia din functiile pe care le detin in spital, dr. Georgescu ii sugereaza lui Chiriac un alt gen de masuri care, in opinia medicului amintit, ar avea un mai mare succes: “Prima masura care ar trebui s-o luati, tovarase Chiriac, ar fi sa le demiteti pe cele patru doamne care <<nu stiu>> nimic. A doua masura ar fi <<scuturarea>> celor peste 30 de posturi de directori, SEFI, coordonatori si alte lifte. A treia masura ar fi ca dumneata, tovarase, sa te intorci sub punte, la masina.
Pana atunci, vorba predecesorului dumitale, cea mai buna masura este trenul de Bucuresti”.