DRAGOMIR: CABLURILE ATARNATE PE STALPI VOR RAMANE ACOLO, DACA SUNT FOLOSITE; FIRMELE CARE AU CABLURI RUPTE, NEFOLOSITE, VOR FI ATENTIONATE SI APOI AMENDATE

Firmele care detin cabluri rupte, care nu mai sunt folosite si care sunt lasate sa atarne pe stalpii din oras vor fi atentionate si apoi sanctionate” – este ceea ce sustine primarul Brailei, Marian Dragomir. Edilul a fost intrebat ce face Municipalitatea in legatura cu cablurile care atarna pe stalpi si care arata foarte urat, iar uneori, desi sunt sunt rupte si nu mai sunt folosite, raman acolo, desi ar trebui inlaturate din zonele respective.

“O sa luam masuri in primul rand cu cei care au cabluri rupte, atarnate pe stalpi si vor primi inclusiv atentionari si daca nu reactioneaza, amenzi. O sa vedeti ca in perioada urmatoare stalpii ce apartin <<Braicar>> vor fi marcati pentru a fi deosebiti de stalpii <<Electrica>>, pentru a elimina din oras afisajul ilegal. Avem si astfel de situatii. Au pus unii diferite afise, panouri, inclusiv pe Calea Calarasi si le-au uitat acolo.

In ceea ce priveste calburile care sunt folosite, in unele zone vor ramane in continuare pe stalpi, dar o sa vedeti, o sa intram luna aceasta pe ordinea de zi a Consiliului Local cu proiectul de reabilitare a Bulevardului Independentei si acolo o sa vedeti ca toate cablurile vor fi trecute in subteran”, a comentat Marian Dragomir.