DRAGOMIR: IL REGRETATI PE IUGULESCU, NU? DACA VREODATA SE VA SCHIMBA GUVERNAREA, SA NU O REGRETATI SI PE RASNOVEANU!

Ca si alti colegi de partid ai managerului Spitalului Judetean Braila, dr. Delia Rasnoveanu (PSD), primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD) considera ca permanentele crize si probleme de la unitatea medicala amintita au ca principal motiv lipsa de comunicare existenta intre manager si personalul din subordinea sa. Dragomir, ca si alti PSD-isti cu functii, sugereaza ca problema nu tine de capacitatea Deliei Rasnoveanu de a face fata functiei amintite, ci tine de faptul ca ea este boicotata de anumiti angajati ai spitalului.

L-am intrebat pe Marian Dragomir cum vede situatia de la Spitalul Judetean nu din punctul de vedere al edilului, ci din cel al liderului PSD, avand in vedere ca Rasnoveanu este asumata politic si ca toate gafele ei afecteaza si imaginea PSD-ului local.

Acesta a admis ca primeste multe mesaje privind nemultumirile cetatenilor in legatura cu spitalul amintit si deci, este constient ca acolo exista probleme: „In primul rand, Spitalul Judetean nu se afla in coordonarea Primariei, desi foarte multi dintre cetateni imi mai trimit mesaje private in acest domeniu, dar le spun ca una este Primaria municipiului Braila si altceva este Spitalul Judetean.

Consider ca la Spitalul Judetean ar trebui sa existe o comunicare mult mai buna intre manager, medici si asistenti, infirmieri, ingrijtoare. Probabil din cauza acestei lipse de comunicare sau a faptului ca exista o anumita ostilitate care se genereaza intre unii si altii, apar si disfunctionalitatile.

Pe partea cealalta, cu totii stim ca nu exista padure fara uscaciuni; exista si personal de specialitate, si medici foarte buni, exista si asistente care isi dau interesul, dar exista, ca peste tot, si anumite personaje care, sa spunem asa, nu fac cinste functiei respective. Si de aici apar toate acele nemultumiri indreptatite ale unor pacienti care merg acolo, privind timpul de asteptare, modalitatea de tratament, etc.

Legat de partea de aprovizionare a spitalului nu cunosc, nu pot sa va dau niciun detaliu, dar cred ca doamna director ar avea o comunicare mai buna…”.

Dragomir a fost amuzat de faptul ca ziaristii i-au spus ca desi a fost criticat si el la vremea sa si avea propriile lipsuri, fostul manager, dr. Mihail Iugulescu, era mai bun decat actualul manager: “Il regretati, nu? Sper ca atunci cand… daca vreodata se va schimba guvernarea, sa nu o regretati si pe doamna Rasnoveanu. Intotdeauna se poate mai rau…”.