IORDACHE: VAD CA VA INCAPATANATI SA O PASTRATI PE RASNOVEANU IN FUNCTIE, IN CIUDA A TOT CEEA CE FACE…

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) s-a aratat nemultumit astazi, in plenul CJ Braila, de faptul ca managerul Spitalului Judetean, Delia Rasnoveanu (PSD), merge cu masina de  serviciu la Galati, la Facultatea de Medicina si Farmacie din cadrul Universitatii “Dunarea de Jos”, unde aceasta este profesoara. Iordache a declarat ca nu i se pare normal ca Rasnoveanu sa foloseasca masina de serviciu ca sa mearga in orasul vecin in interes personal.

“Doamna manager de la Spitalul Judetean, pe care vad ca va incapatanati sa o pastrati acolo, in ciuda a tot ceea ce face… mai nou, doamna, care are o activitate didactica prodigioasa, merge la Universitatea din Galati, unde preda o materie medicala, presupun. Din pacate, merge acolo cu masina de la spital, masina care o asteapta pana termina doamna cursurile si o aduce inapoi acasa. Eu nu cred ca masina de la spital trebuie sa o duca pe doamna doctor sa predea la facultate si sa se intoarca impreuna cu doamna doctor. E adevarat ca pana acum, asistentele care au fost promovate de doamna doctor erau cele care o duceau cu masina la facultate, dar acum, daca femeile sunt deja cu licenta luata, doamna doctor trebuie sa foloseasca masina de serviciu. Nu mi se pare normal. Stiu ca n-o sa luati nicio masura, dar macar e bine sa stiti”, a spus Iordache, adresandu-se presedintelui CJ, Iulian Chiriac (PSD).

Intrebata daca foloseste masina de serviciu de la spital ca sa mearga la Universitatea din Galati, Delia Rasnoveanu ne-a declarat: ”Am mers cu masina la facultate si voi mai merge, dar nu ca sa predau. Am mers pentru niste discutii cu domnul rector si cu domnul decan, pe un subiect care priveste Spitalul Judetean”.

Managerul a spus ca va oferi mai multe informatii dupa ce se va lua o decizie in legatura cu subiectul respectiv si se va putea anunta public acest lucru.