UTILAJE SI CONTAINERE NOI, INTRATE IN DOTAREA FIRMEI DE SALUBRITATE ECO

Dotari noi la societatea de salubritate a Primariei Braila, Eco SA. Primarul Marian Dragomir a anuntat astazi ca au fost livrate primele utilaje noi – mai exact,  este vorba despre 2 masini pentru colectarea gunoiului, cu o valoare de 90.000 euro (TVA inclus), o autospeciala echipata cu carlig si container, cu o valoare de 125.000 euro (TVA inclus) si o autospeciala care poate fi folosita la deszapezire si imprastiere material antiderapant, dar care are si alte utilitati: “In paralel au venit si 600 de containere noi, zincate – unele cu capac si pedala, altele doar cu capac – pentru zona Eco si un lucru deosebit este faptul ca astfel, toate acele containere hidoase care erau pana in prezent pe sectorul Eco o sa dispara in cel mai scurt timp. Aceste containere noi avem obligatia noi toti, cetatenii municipiului Braila, sa le pastram, iar angajatii societatii au obligatia sa le intretina in conditii foarte bune.

Valoarea unui container pentru reciclabil este de 1.322 lei/bucata (TVA inclus), iar valoarea unui container normal este de 1.304 lei/bucata (TVA inclus).

In perioada urmatoare va fi lansata licitatia si pentru achizitia unui tractor cu incarcator frontal si cupa, pentru ca este foarte necesar in zona de colectare a crengilor, frunzelor de pe sectorul acestei societati”.