VARGA: LA CE S-A INTAMPLAT SUB CONDUCEREA DOAMNEI RASNOVEANU IN SPITALUL JUDETEAN, DEMISIA AR FI DECENTA. SINCER, PARE UN MANAGER CARUIA CHIAR NU II PASA DE PACIENTI

Consilierul judetean Vasile Varga (PNL) se declara socat de modul in care managerul Spitalului Judetean Braila, Delia Rasnoveanu (PSD), a raspuns la intrebarile alesilor liberali cu privire la problemele care apar periodic la Spitalul Judetean.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Varga face referire la faptul ca  desi mai multi consilieri PNL au declarat ca s-au convins personal ca lipsesc medicamente sau materiale din spital, Rasnoveanu ca raspuns ca de fapt, in unitatea pe care o conduce exista toate medicamentele si materialele respective: “Daca n-ar fi de plans, cu siguranta ar fi de ras! Am fost socat de modul in care managerul Spitalului Judetean a raspuns la criticile pe care colegii mei liberali le-au adus cu privire la problemele din spital, care par sa nu se mai termine, de la lipsa medicamentelor, la modul in care o parte a personalului medical trateaza pacientii.

<<Raspund cu da la toate intrebarile!>>. Asta a fost replica doamnei Rasnoveanu. Te doare mintea si nimic mai mult! Cand de atata timp spitalul pe care il conduci tine prima pagina a ziarelor, ba ca nu se gaseste aspirina, ba ca nu e ser fiziologic, ba ca lipsesc cu desavarsire unele medicamente pentru bolnavii cu afectiuni neurologice, tu faci pe robotul atunci cand esti luat la intrebari, in loc sa vii cu explicatii. Poate noi suntem prosti, poate nu ne pricepem, dar sa ni se explice, nu?
Doamna Rasnoveanu a dovedit ca este incapabila sa comunice public in situatii de criza, ca nu stapaneste situatia, cand se vorbeste despre lipsa unor medicamente, nu despre taiatul ierbii din parculetul spitalului.

Cum sa poti conduce eficient un spital urias, cand tu dai din cap ca un robot si spui ca raspunzi cu da la toate intrebarile, desi tot tu, cu cateva zile inainte, recunosti public ca unele medicamente lipsesc din spital?
La ce s-a intamplat sub conducerea doamnei Rasnoveanu in Spitalul Judetean, demisia ar fi decenta. Sincer, pare un manager caruia chiar nu ii pasa de pacienti, cel putin daca ne luam dupa declaratiile publice. Nu contest calitatile profesionale ale medicului Rasnoveanu, insa daca vorbim de management, sincer, nu avem despre ce calitati sa pomenim”.