29 MARTIE, CINEFEEL BRAILA – „PASARI CALATOARE”

Vineri, 29 Martie, de la ora 18:30, la Cinefeel Braila (Centrul de Creatie Braila, Piata Traian, nr. 2, etaj 1) va fi prezentata pelicula „Pasari calatoare/ Birds of Passage” (2018).

„O poveste adevarata, care schiteaza ascensiunea afacerii cu droguri din Columbia inainte de Escobar, in care un trib local este implicat pana peste cap.” (Variety)

Primit cu entuziasm atat de public, cat si de presa internationala, filmul “Pasari Calatoare” a avut un traseu festivalier impresionant, prezenta lui in selectia unor festivaluri precum Cannes, Locarno (Piazza Grande), Chicago, London Film Festival, Palm Springs sau Sundance fiind dublata de distributia lui in peste 30 de teritorii din intreaga lume. Actiunea din ”Pasari Calatoare”, film regizat de columbianul Giro Guerra, este bazata pe fapte reale si se petrece intre anii 1960 si 1980, in Regiunea Guajira din nordul Columbiei, la granita cu Venezuela. Tribul Wayuu este organizat in jurul familiei, iar familia se ghideaza dupa traditii, vise si semne.

“Pasari Calatoare” va rula in 25 de orase din Romania.

La Braila, evenimentul este organizat de Cinefeel, cu sprijinul Bad Unicorn. Biletele pot fi rezervate la numarul de telefon 0720.562.933.

Mai multe detalii despre Cinematograful de Arta Cinefeel puteti afla pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/CinefeelBraila/  . (Florentina Dumitru)