BURTEA: PENSIONARII DIN BRAILA VOR FACE ABSOLUT TOTUL – CUM AU FACUT, DE ALTFEL – PENTRU CA PSD SA CASTIGE TOT CE INSEAMNA ALEGERI IN ACEST JUDET

Consilierul judetean Fanel Burtea, presedintele organizatiei de pensionari a PSD Braila, a cerut conducerii centrale a partidului sa grabeasca votarea in Parlament a Legii pensiilor, pentru ca varstnicii “nu mai au timp sa astepte”. In cadrul Conferintei extraordinare a PSD Braila, care s-a desfasurat duminica si la care au participat mai multi ministri si lideri centrali ai PSD, Burtea a dat asigurari ca pensionarii braileni “vor face absolut totul pentru a castiga tot ce inseamna alegeri in acest judet”.

El a precizat insa ca in schimb, si guvernantii trebuie sa aiba grija de pensionari,  care “sunt acei oameni care au cladit aceasta tara, acele santiere, care au construit intreprinderi, care au construit infrastructuri; uitam ca acesti oameni si-au sacrificat tineretea, au muncit enorm ca sa faca toate aceste lucruri. Va asiguram ca aceasta categorie de oameni de la Braila vor face absolut totul – cum au facut, de altfel – pentru a castiga tot ce inseamna alegeri de orice fel in acest judet si pornesc de la faptul ca ei asteapta primul lucru: poate da Dumnezeu ca asa cum ati votat bugetul, si Legea pensiilor sa intre la aceeasi viteza si sa ajunga la promulgare cu aceeasi viteza. Pentru ca va rog sa ma credeti, nu mai este timp, ei nu au timp sa astepte.

Pierdem enorm de mult, pentru ca am uitat un lucru: intreprinderile au disparut, dar bolile profesionale nu au disparut, statiunile in care ei ar fi trebuit sa-si imbunatateasca sanatatea au disparut si acesti oameni au nevoie de tot sprijinul societatii, pentru ca au crezut si cred in acest partid. Eu, cel putin, n-as mai sta in fruntea lor daca nu as crede ca PSD este singurul partid care poate face si duce la indeplinire dorintele, sperantele si nazuintele acestor oameni. Eu cred cu tarie! Va rog frumos sa facem o unitate incepand de la varf si pana jos, cu demonstratii, nu cu vorbe!”.