CHIRIAC: AM IDENTIFICAT O PERSOANA FOARTE BINE PREGATITA, ARE MULTE CUNOSTINTE SI O SA-I FAC PROPUNEREA SA PREIA FUNCTIA DE MANAGER AL SPITALULUI JUDETEAN; SA VEDEM DACA ACCEPTA

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), declara ca simplul fapt ca a intrebat diverse persoane daca ar fi dispuse sa preia functia de manager al Spitalului Judetean nu inseamna neaparat ca este nemultumit de prestatia actualului manager, Delia Rasnoveanu (PSD). Chiriac a explicat astazi ca pur si simplu vrea sa se asigure ca are o varianta de rezerva si ca are deja in vedere o anumita persoana: “Mi se pare corect, ca si in privat, intotdeauna sa ai o varianta de rezerva. Am in cap o persoana. Am luat-o inaintea domnului Danaila (presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila – n.r.), a PNL-ului, in special. E tot o varianta asumata politic, dar nu e de la PSD. Nu spun ca e posibil sa se schimbe managerul. Am o varianta, dar nu schimb managerul”.

Intrebat la ce foloseste faptul ca are in vedere o persoana pentru functia de manager al Spitalului Judetean, daca Delia Rasonveanu ramane in functie, seful judetului a raspuns: “Cine stie, poate se gandeste managerul si-si da demisia. Am o varianta… Dar sa vedem daca accepta”.

Chestionat de ce spune ca are deja o varianta de rezerva, atat timp cat inca n-a discutat cu persoana in cauza si deci, nu stie daca aceasta va accepta functia respectiva, presedintele CJ a continuat, ironic: “Am identificat o persoana care este foarte bine pregatita, are studii medicale, are foarte multe cunostinte, a lucrat si in spital si o am pregatita, o sa-i fac propunerea, sa vedem daca accepta. Acum nu mai lucreaza in spital.

E o persoana care e membra de partid. Domnul Danaila a zis ca nu e bine sa fie asumata politic, ba ca e rau, ba ca e bine… M-am gandit la o persoana tot asumata politic, care este membra de partid si care poate face fata managementului spitalului, din punctul meu de vedere. Are foarte multe cunostinte si nu stiu daca o sa accepte…”.