CHIRIAC: DACA PSD VREA SA MA SCHIMBE DIN FUNCTIA DE PRESEDINTE CJ, NU AM NICIUN FEL DE PROBLEMA. IN ACEST CAZ, AR FI BINE SA MA CHEME SI SA FACA O EVALUARE

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), declara ca nu a auzit  de zvonurile cu privire la faptul ca unii dintre colegii sai de partid iau in calcul varianta de a-l schimba din functia amintita, fiindca sunt nemultumiti de prestatia sa.

Chirac a declarat astazi ca nimeni din organizatia PSD Braila nu i-a reposat pana acum vreun lucru legat de activitatea sa din administratie si nici n-a avut loc vreo discutie oficiala in legatura cu o eventuala schimbare a sa din fruntea CJ: “N-am simtit nicio nemultumire, dar daca vor sa o faca, e la latitudinea partidului, pana la urma; n-am candidat pe persoana fizica, ci sub sigla PSD. Daca ei considera ca nu sunt foarte bun in ceea ce priveste presedintele, nu am niciun fel de problema. Nu au fost discutii pe aceasta tema, sub nicio forma, niciodata.

Dar daca colegii vor lua o astfel de decizie, ar fi bine sa ma cheme si sa faca o evaluare, ca oricarui manager, daca mi-am indeplinit lucrurile sau care sunt motivele (pentru care vor sa il schimbe din functie – n.r.)”.

Cat priveste faptul ca nu pare suprins de informatia primita de la ziaristi, cu privire la faptul ca unii dintre PSD-isti si-ar dori sa-l vada schimbat din functia de presedinte, Chiriac a comentat: “In ziua de azi nu mai sunt suprins de nimic. Sunt zvonuri… Eu imi voi face treaba in continuare”.