CHIRIAC: VREAU SA-I DAU O SANSA DOAMNEI RASNOVEANU. II DAM MAI MULTI BANI SI DACA VA FACE UN MANAGEMENT PROST SI CU BANI, ATUNCI O VOM SCHIMBA DIN FUNCTIE

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), sustine ca a vorbit serios cand a spus ca este in cautarea unei persoane care sa fie dispusa sa-si asume functia de manager al Spitalului Judetean, insa deocamdata, vrea sa ii mai dea o sansa actualului manager, Delia Rasoveanu (PSD), pentru ca aceasta sa arate ce poate cand are bani, fiindca pana acum (timp de aproape doi ani) spitalul n-a avut bani, deci Rasnoveanu n-are nicio vina ca a fost un manager  slab, in aceste conditii. Seful judetului a explicat ca vrea sa-i dea acesteia mai multi bani de la CJ si daca Rasnoveanu “va face un management prost SI cu bani” – asadar, Chiriac a recunoscut, implicit, ca in pana acum colega sa de partid „a facut un management prost” -, atunci va lua in calcul schimbarea ei din fruntea spitalului.

Chiriac a facut aceste comentarii ca raspuns la intrebarea consilierului judetean Alexandru Danaila (PNL), care a vrut sa afle daca seful judetului a vorbit serios cand a spus ca a incercat sa gaseasca o alta persoana care sa-si asume conducerea spitalului si chiar are in vedere pe cineva.

“Anul acesta vom aloca foarte multi bani pe intretinere si este corect ca spitalul sa nu mai sufere din punct de vedere al medicamentelor, materialelor sanitare, etc. Vom aloca o suma consistenta. Trebuie sa-i dam sansa doamnei manager sa faca un management si cu bani, nu fara bani. Daca va face un management prost si cu bani, atunci vom lua o decizie in ceea ce priveste un alt manager. Dar vreau sa-i dau sansa doamnei manager sa faca management si cu bani. Adica un manager daca are bani de functionare, are bani si de investitii, atunci poate sa faca un management sanatos. Dar pana in momentul de fata doamna manager a avut doar partea de investitii, n-a avut si banii de functionare. Acum o sa aiba si bani de functionare. Daca lucrurile nu se vor imbunatati, atunci putem sa avem o discutie nu serioasa, ci foarte serioasa asupra unui om care poate sa duca spitalul – cu bani – acolo unde trebuie”, a declarat astazi Iulian Chiriac.