DRAGOMIR: CEI DIN CONDUCEREA “BRAICAR” AU UN MANDAT CARE LA UN MOMENT DAT O SA SE TERMINE. MAI MULTE DECLARATII NU POT SA FAC, DEOARECE S-AR PUTEA INTOARCE IMPOTRIVA MEA, IN CAZUL UNUI PROCES

“La placinte, inainte, la razboi, inapoi!” – daca atunci cand este vorba despre achizitia de autobuze noi la firma “Braicar”, primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD) este primul care vorbeste cu presa, prezinta toate detaliile si da raspunsuri la intrebari, cand este vorba despre problemele de la firma amintita, edilul sef ii trimite pe ziaristi sa vorbeasca direct cu conducerea “Braicar”. Fiindca tot ce e de bine este meritul Primariei si poate fi speculat la nivel de imagine, iar tot ce e rau e vina conducerii “Braicar”, care trebuie sa raspunda – si raspunde doar la unele dintre intrebarile presei, nu in alt fel.

Intrebat astazi despre cea mai recenta informatie legata de un nou episod in care unui autobuz i s-a deschis usa din mers, primarul a raspuns:  “Acel autobuz nu este unul dintre cele noi, ci este unul care are cred peste 15 ani si atunci se justifica cu atat mai mult ultimele achizitii de la <<Braicar>>. Exista inginer sef la Braicar, exista director; noi, Primaria, ne ocupam de investitii la <<Braicar>> si nu ajungem sa conducem mijloacele de transport in comun sau sa facem graficele. Pentru acest lucru sunt responsabili cei de la <<Braicar>>. Noi ne-am implicat foarte mult in ceea ce priveste investitiile; n-o sa ajungem acum sa si angajam cei 250 de soferi sau sa dam afara dintre ei. Cei din conducere au un mandat care la un moment dat o sa se termine. Mai multe declaratii nu pot sa fac, deoarece s-ar putea intoarce impotriva mea, in cazul unui proces”.

Dragomir a mai comentat ca Primaria se implica la Braicar ”conform prerogativelor legale, dar exista anumite probleme pe care trebuie sa le rezolve pe plan intern. In cazul in care nu le rezolva pe plan intern, au un Consiliu de Administratie si AGA si ulterior este primarul”.