DRAGOMIR: DEOCAMDATA, PROCENTELE PSD SE DATOREAZA CELOR DIN TERITORIU. AR TREBUI SA REVENIM LA PERIOADA IN CARE PROCENTELE SE DATORAU SI ACTIVITATII CELOR DE LA CENTRU

“Daca secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, mi-a rostit numele de mai multe ori in cadrul discursului sau de la Conferinta extraordinara a PSD Braila, inseamna ca l-a marcat discursul meu”, a comentat astazi, zambind, primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD).

Acesta a mai declarat ca in opinia sa, ar fi de dorit ca liderii centrali sa fie constienti ca rezultatele electorale obtinute de PSD se datoreaza in mare parte activitatii primarilor social-democrati din teritoriu, sugerand ca in ultima vreme, unii dintre reprezentantii PSD de la centru mai mult strica imaginea partidului: “Cred ca ar trebui sa se faca mai des referire la acest lucru (la meritul primarilor – n.r.), pentru ca procentele pe care le are PSD-ul se datoreaza oamenilor din teritoriu astazi si cred ca ar trebui sa revenim la perioada in care procentele se datorau oamenilor din teritoriu si activitatii celor de la centru. Deocamdata, astazi procentele se datoreaza tuturor celor din teritoriu, indiferent de judet”.

Pe de alta parte, primarul considera ca nu este corect sa se spuna ca in ciuda procentelor mari obtinute de PSD-ul local la toate alegerile,  Braila n-a primit prea mare atentie din partea Bucurestiului: “Nu este adevarat, Braila a primit foarte mult si o sa va spun un lucru concret: Braila cred ca este primul municipiu sau oricum, este in top in ceea ce priveste alocarea fondurilor pe PNDL in perioada guvernelor Grindeanu, Tudose si Dancila. Daca nu ma insel, suma este de 11, 8 milioane euro – suma alocata de la Guvern municipiului Braila, pentru proiecte”.