HUIDUIELI SI CATUSE, IN FATA CLADIRII IN CARE PSD-ISTII BRAILENI SI-AU ALES ASTAZI PRESEDINTELE. MAI MULTI MINISTRI SI LIDERI PSD AU FOST BAGATI PE USA DIN SPATE

“PSD este un partid de patrioti, un partid traditional, singurul interesat de binele cetatenilor, care de ani de zile este supus unui atac continuu si care se lupta cu hotia, minciuna si sicanele adversarilor politici.” – Codrin Stefanescu

“Braila este PSD-ista si asa trebuie sa fie toata tara!” (Carmelia Dragomir)

“Avem un lider cu viziune – Liviu Dragnea!”, “Suntem cel mai pro-european partid.” (Rovana Plumb)

“Am luat masuri care fac ca fiecare pacient care calca pragul unui spital din Romania sa fie tratat in siguranta” (Sorina Pintea, ministrul Sanatatii)

“Fie ca cel mai bun sa castige!”

Sunt cateva dintre declaratiile facute astazi, in cadrul Conferintei Judetene PSD Braila, de cativa lideri centrali ai partidului amintit – cu exceptia Carmeliei Dragomir, care nu e nici lider si nici de la centru. Acestia au venit la Braila pentru a asista la alegerea lui Ion Rotaru (care a candidat de unul singur, deci clar a castigat cel mai bun) in functia de presedinte al organizatiei judetene PSD. Alegerea  propriu-zisa a durat sub 10 secunde, iar discursurile mobilizatoare in care liderii PSD au  vorbit despre cat de cinstiti sunt ei si cat de hoti, de corupti si de „nemernici” sunt cei din opozitie, au durat cateva ore.

Paradoxal, patriotii cinstiti interesati doar de binele cetatenilor, care nu suporta hotia si minciuna reprezentate de opozitie, au intrat pe usa din dos in cladirea in care a avut  loc Conferinta extraordinara, pentru ca la intrarea principala se aflau diversi cetateni care huiduiau, strigau „Hotii!”, agitau catuse si faceau urari care numai de bine nu erau. Ca sa nu dea ochii cu acestia, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, vicepremierul Daniel Suciu, ministrul al Dezvoltarii Regionale, presedintele Consiliului National PSD, Mihai Fifor, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea si ministrul Apararii, Gabriel Les au intrat pe usa din spate.

Ca sa-i fereasca pe patriotii cinstiti de brailenii care isi manifestau afara sentimentele profunde fata de PSD, in general, si care ar fi dorit sa-i spuna cate ceva in fata si presedintelui Liviu Dragnea, in special, jandarmii si politistii comunitari au fost cu ochii in patru pe intreaga perioada a evenimentului, iar agentii de paza veniti cu oaspetii de la Bucuresti au pazit toate intrarile, pana cand  invitatii au parasit cladirea.

In ciuda masurilor luate pentru a-i proteja pe patriotii dinauntru de cetatenii nerecunoscatori de afara, un protestatar a reusit sa intre in sala la inceputul reniunii, unde a apucat sa strige “Hotilor!”, “Ati tradat tara!” si altele de acest gen, dupa care a fost evacuat in graba.

Precizam ca potrivit informatiilor noastre, numarul celor care aveau de gand sa-i intampine astazi pe patriotii de la Bucuresti era mai mare, insa dupa ce s-a aflat ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu va mai fi prezent la aceasta reuniune, o parte dintre cei care aveau de gand sa vina sa-si strige oful in fata liderilor social-democrati au renuntat la idee.