IORDACHE: AU TRECUT 3 LUNI DE ZILE DE CAND SPORTIVELE DE LA HC DUNAREA NU SI-AU PRIMIT SALARIILE. DATI-LE MACAR O PARTE DIN BANI!

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache  (PND) i-a solicitat astazi presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) sa convoace o sedinta extraordinara, pentru a aloca fonduri HC Dunarea, dat fiind ca jucatoarele nu si-au mai luat salariul de 3 luni: “Rugamintea mea era sa convocati o sedinta extraordinara si sa faceti in asa fel, incat sa le dati macar o parte din bani, pentru ca totusi, au trecut 3 luni de zile de cand nu si-au primit banii, lucru care se si vede. Acum n-or fi jucand ele foarte bine, dar e tot acelasi buget de anul trecut, oamenii de acolo le-au facut un contract… ar trebui sa-l respecte”.

Chiriac a raspuns ca HC Dunarea are la acest moment suma necesara pentru a acoperi salariile pe o luna si in cateva zile, dupa ce se va aproba bugetul judetului, CJ va aloca bani clubului sportiv amintit: “Chiar am vorbit cu presedintele clubului, se pare ca a intrat o suma destul de consistenta, care sa acopere salariul pe o luna de zile. In momentul in care va trece termenul de transparenta decizionala a proiectului de buget, sper ca vinerea viitoare, pe 5, sa votam bugetul, iar la sedinta extraordinara vor mai fi doua proiecte: 1 – aprobarea contributiei catre HC Dunarea, sa putem sa dam salariile jucatoarelor, sa nu mai aiba aceasta presiune a salariului; 2 – un proiect legat de Regulamentul privind cofinantarea CJ la proiectele cu celalalte unitati administrativ teritoriale”.