“L-ATI SFATUI PE SANDULESCU SA MAI PARTICIPE LA CONCURSUL PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE DIRECTOR AL BRAICAR?” DRAGOMIR: “CAM NU”

In calitate de primar, l-ati sfatui pe directorul Cornel Sandulescu sa mai participe la concursul pentru ocuparea postului de director sau sunteti de parere ca ar fi cazul sa i se prelungeasca mandatul acestuia in fruntea firmei “Braicar”?

Este intrebarea care i-a fost adresata astazi primarului Brailei, Marian Dragomir, in contextul in care in luna aprilie i se incheie mandatul lui Sandulescu, ce conduce firma amintita de vreo 20 de ani.

“E o procedura privind alegerea directorului de la <<Braicar>>. Eu nu particip, ca primar, la aceasta procedura. In ultima perioada sunt foarte multe aspecte care ma nemultumesc vizavi de activitatea domnului  Sandulescu, foarte multe; dar nu numai vizavi de activitatea dansului, ci si a altor angajati de la <<Braicar>>, plecand de la cei care fac graficele, pana la cei care vorbesc urat cu pasagerii”, a spus Dragomir.

Intrebat inca o data daca raspunsul sau este “Da” sau “Nu”, la intrebarea care i-a fost adresata, edilul sef a raspuns “Cam nu”.