NECHITA: DACA NUMARAM CONSILIERII PREZENTI, NU STIU DACA MAI SUNTEM JUMATATE. ATAT DE IMPORTANT SUNTETI DVS LA CONDUCEREA CJ, INCAT COLEGII DVS AU PLECAT DIN SEDINTA!

Faptul ca unii dintre consilierii judeteni PSD – dar si altii din tabara puterii – pleaca de la sedintele de plen cand au ei chef, inainte de a se incheia sedinta, reprezinta, printre altele, o dovada a lipsei de respect fata cel care prezideaza reuniunea respectiva, adica a presedintelui Iulian Chiriac (PSD) – este opinia consilierului judetean Ovidiu Nechita (PNL).

Liberalul a comentat astazi, pe finalul sedintei CJ Braila, ca daca ar fi sa se numere alesii prezenti, s-ar constata ca sunt mult mai putini decat erau la inceput, fiindca unii dintre ei s-au ridicat si au plecat inainte de a se termina discutiile (asa cum au mai facut si in trecut): “Stiti ce ma mira pe mine cel mai mult? Lipsa de respect inclusiv a colegilor dvs. Acum, in momentul de fata, daca numaram consilierii, nu stiu daca mai suntem jumatate. Deci atat de important sunteti dvs la conducerea acestui CJ, incat colegii dvs au plecat…”.

“Poate ei mai au si joburi, mai au si alte treburi…”, a replicat presedintele CJ.

“Domnule presedinte, ati inchis cumva sedinta?”

“Nu.”

“Exact: nu! Asta este respectul pe care il au colegii fata de dvs!”.