ROVANA PLUMB, DESPRE PROTESTATARII DE LA BRAILA: ATACURILE LA PERSOANA, FLUIERATURILE, COMPORTAMENTUL NECIVILIZAT, SCANDALUL NU VOR CONDUCE LA DEZVOLTAREA TARII

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, pare convinsa ca cetatenii care au venit astazi sa protesteze in fata cladirii in care s-a desfasurat Conferinta extraordinara a PSD Braila au fost trimisi acolo de adversarii politici ai social-democatilor.

Intrebata cum comenteaza protestele celor care scandau in strada lozinci impotriva PSD, Plumb a declarat ca protestele sunt ceva normal  intr-un stat democratic, “dar atacurile la persoana, fluieraturile, comportamentul necivilizat, scandalul, niciodata, dar niciodata nu vor conduce la dezvoltarea tarii. Parerea mea este ca romanii au nevoie de constructie, si nu de scandal. Parerea mea este ca astfel de manifestari sunt determinate si de un anume nivel de educatie politica. Protestele am spus ca sunt de acord cu ele, dar modul unui comportament atat de… urat, as spune, nu cred ca le face cinste nici adversarilor nostri politici. Pentru ca, pana la urma, suntem romani”.

Intrebata daca sugereaza ca protestatarii de afara au fost adusi de opozitie, Rovana Plumb a raspuns: “In niciun caz nu sunt din PSD, sunt din randurile adversarilor politici, din randul celor care cea mai mare parte au devenit peste nopate politicieni, si-au facut partide si acum vor ca prin atacuri la persoana, prin minciuni, sa castige increderea romanilor. Nu se va putea intampla lucrul acesta!”.

Amintim cateva dintre lozincile scandate astazi in strada, inainte si in timpul Conferintei extraordinare a PSD Braila: “Hotilor!” “Penalilor!”, “PSD – partid de hoti, de corupti si mafioti!”.