TABARAC, CATRE DIRECTORUL APT: DVS TREBUIE SA VA SUPUNETI UNOR REGULI, NU SA VA CONSIDERATI PE MOSIA PROPRIE SI SA FACETI CE DORITI, CUM DORITI!

“Nu sunt de acord ca directorul SC Administratia Pietelor si Targurilor (APT) SA, Meluta Dragut (foto), sa aiba dreptul sa dea in judecata pe cine vrea ea, cand vrea ea, fara sa aiba un mandat in acest sens din partea Consiliului de Administratie al societatii” – este opinia  exprimata ieri, in cadrul sedintei CLM Braila, de consilierul municipal Adrian Tabarac (PNL).

Liberalul a declarat ca nu este de acord cu modificarea Actului constitutiv al APT SA, in sensul in care Melut (PSD) sa poata actiona in judecata pe oricine doreste, in numele si pe banii APT si a explicat si de ce considera ca aceasta nu este o idee buna: “Doamna director a intentat procese in instanta fara a aduce la cunostinta si a avea un  mandat din partea Consiliului de Administratie; practic, a sfidat CA si implicit, si AGA, pentru ca doamna director m-a dat in judecata din ambitie personala, incercand sa-si verse frustrarile si a pierdut acel proces, pentru ca nu a avut nicio calitate de reprezentant. N-o spun eu, o spune instanta. Deci doamna director, ati facut un abuz in serviciu, pentru ca dvs, din ambitie personala, ati sfidat in primul rand CA, caruia trebuia sa-i cereti acest mandat. Iar astazi incercam sa ii dam un avant doamnei director, ca oricand, prin modificarea acestui Act constitutiv si cu puterea de a reprezenta juridic APT fara vreun mandat din partea CA, oricand dumneai doreste acest lucru.

Si a mai avut doamna director si alte procese pe care le-a intentat si le-a pierdut. Cine plateste aceste cheltuieli de judecata? Cine se face vinovat pentru demersurile doamnei director? Cine imi plateste mie cheltuielile de judecata? APT? Eu vreau sa o faca doamna director, nu vreau sa primesc despagubire pentru cheltulielile de judecata din banii cetatenilor, pentru ca un director a facut abuz in serviciu, neavand calitatea de reprezentant pentru a da in judecata, incercand sa-si verse frustrarile pe toate persoanele care nu sunt de acord cu dumneaei.

Doamna director, sa stiti ca sunteti intr-o societate pe actiuni cu capital majoritar de stat, adica CLM, iar dvs trebuie sa va supuneti unor reguli si unui Act constitutiv, nicidecum sa va considerati pe mosia proprie si sa faceti ce doriti, cum doriti, nerespectand legile statului!”.

In ciuda pozitiei liberalului Tabarac, Actul constitutiv al APT a fost modificat, iar Melut are acum dreptul sa dea in judecata pe cine doreste, in numele APT, fara sa ceara acordul CA.