20 APRILIE, CASA GOANGA – GALA LAUREATILOR FESTIVALULUI „INTALNIREA UMORISTILOR”

Sambata, 20 aprilie, la ora 17:00, la Casa Memoriala „Petre Stefanescu-Goanga” va avea loc Gala Laureatilor celei de a doua editii a Festivalului Concurs „Intalnirea Umoristilor”, manifestare organizata de Casa de Cultura a Municipiului, in colaborare cu Cenaclul Umoristilor Braileni (CUB) „Stefan Tropcea”.

In cadrul Galei vor fi prezenti castigatorii concursului lansat in luna februarie a acestui an. Au raspuns provocarii 60 de umoristi din tara si din Republica Moldova, care au trimis lucrari pe cele doua sectiuni ale concursului. Pentru sectiunea UMOR PE RIME (fabula si poezie umoristica) a fost aleasa tema “Jocul cu focul”, iar pentru sectiunea PROZA SCURTA (schita umoristica si aforisme) tema a fost “Datul la cap”.

In preambulul manifestarii, de la ora 16:00, va avea loc vernisajul expozitiei de pictura “Cititul din priviri”, a artistului plastic Florin Gabriel Calin, urmat de lansarea volumelor “Povestiri vesele (proza umoristica)”, semnat de Mihai Frunza si “Tatuaje pe cortex”, semnat de Alexandru Hanganu.