BUSOI: EU CRED CA ROMANII NU SE VOR MAI LASA PACALITI DE FARISEISMUL PSD-ISTILOR CARE SPUN CA SUNT PATRIOTI

“Inainte ca PSD-istii sa fie patrioti in UE, ar trebui sa fie patrioti in Romania” – este ceea ce spune europarlamentarul liberal Cristian Busoi despre lozinca electorala folosita in aceasta perioada de precampanie de catre social-democrati.

Busoi a declarat astazi la Braila ca ideea vehiculata de PSD-isti, cum ca ei sunt singurii “romanii adevarati, patrioti” este pur si simplu fariseim, “pentru ca e criminal sa ai la dispozitie bani europeni si sa ai in continuare zeci de mii de romani care mor in fiecare an in spitale vechi, cu circuite vechi, cu infectii spitalicesti, nedotate, fara aparatura, cu medici coplesiti de numarul de cazuri pe care nu le mai pot rezolva. Asta inseamna <<sa fii patriot>>…

Inclusiv in relatia cu UE ei nu sunt patrioti. Folosesc acest cuvant in mod fariseic, daca vreti – ca tot ne aflam in Postul Pastelui – si intr-un mod  incorect si facand probabil in mintea lor apel la rezonanta si la felul in care romanii se simt atrasi de acest concept, de ideea de patriotism, incearca sa le castige bunavointa. Eu cred ca romanii nu se vor mai lasa pacaliti. De altfel, asa cum arata astazi sondajele, cu o scadere dramaticaa PSD, de la 45% la 26-27%, cred ca deja romanii nu le mai ofera niciun credit”.