CIRCA 570 DE BRAILENI SI-AU GASIT O SLUJBA LA BURSA GENERALA A LOCURILOR DE MUNCA

Peste 750 de persoane au participat la Bursa generala a locurilor de munca organizata la finele saptamanii trecute de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila. Dintre acestea, peste 570 de persoane au fost selectate in vederea incadrarii.

Printre participanti s-au aflat si elevi din anii terminali de la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenitescu” din municipiu, precum si un grup de tineri din cadrul D.G.A.S.P.C. Braila – Complexul de tip familial “Universul Copiilor”, care au intrat in contact direct cu angajatorii prezenti la Bursa. De asemenea, la aceasta actiune au fost prezente si persoane private de libertate propozabile pentru liberarea conditionata, de la Penitenciarul Braila si de la Centrul de Detentie Braila-Tichilesti, pentru a vedea care sunt posibilitatile obtinerii unui loc de munca dupa punerea in libertate.

Participantii la Bursa generala a locurilor de munca au primit materiale informative privind serviciile oferite de AJOFM solicitantilor de loc de munca (pliante, brosuri, model CV EUROPASS). De asemenea, cei interesate au primit informatii/sprijin din partea consilierilor AJOFM cu privire la completarea unui CV EUROPASS, a unei scrisori de intentie, precum si informatii legate de cursurile de formare profesionala ce vor fi organizate de agentie pentru someri.

Amintim ca actiunea Bursa generala a locurilor de munca s-a desfasurat in paralel in municipiul Braila si in orasele Faurei si Insuratei, iar participantii au avut de ales din peste 730 de locuri de munca vacante puse la dispozitie de angajatori.