NECHITA: SEDIUL SERVICIULUI DE INTRETINERE A DRUMURILOR JUDETENE AR TREBUI SA FIE IN ZONA IN CARE SUNT NECESARE CELE MAI MULTE INTERVENTII

“De ce sa alegem Ianca si nu alta localitate, pentru sediul Serviciului de intretinere a drumurilor judetene?” – este intrebarea pusa de consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL), in cea mai recenta sedinta CJ Braila. Mai exact, discutia a avut loc la proiectul de hotarare care viza preluarea de catre CJ a unui teren de 5.000 mp de la Primaria Ianca, pentru amenajarea sediului Serviciului de intretinere a drumurilor judetene.

Nechita s-a aratat nemultumit de faptul ca presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD), nu a considerat necesar sa se consulte si cu alesii liberali, cand a decis ca Serviciul respectiv ar trebui sa aiba sediul la Ianca si nu in alta parte. Liberalul a comentat ca in opinia sa, cel mai bine ar fi ca acest sediu sa fie amenajat intr-o zona in care se stie din experienta ultimilor ani ca sunt necesare cele mai multe interventii:

“Care este motivul pentru care ati ales aceasta locatie?”

“Am considerat ca Ianca este aproape in mijlocul judetului si toate utilajele pot sa ajunga mai repede in orice punct”, a explicat Chiriac.

“Eu cred ca e gresita abordarea dvs. Eu cred ca cel mai bine locatia ar trebui sa fie acolo unde interventia este mai mare ca si locatie, adica daca de foarte multe ori intervenim pe Drumul Marii… De ce luam Ianca, fiindca e in mijloc? Eu cred ca era normal ca dvs sa luati legatua si cu ceilalti colegi consilieri, sa vedem daca e asa sau nu, nu sa luati decizia in nume propriu. Daca discutati si cu noi, poate ajungeam si noi la concluzia la care ati ajuns dvs”.

Pentru ca proiectul de hotarare amintit sa fie aprobat era nevoie de doua treimi din voturi, insa alesii liberalii Catalin Iordache (PND) s-au abtinut, astfel incat proiectul a fost respins.