POSTOLACHE, FOST PRESEDINTE PSD MARASU: UITATI-VA PE RETELELE DE SOCIALIZARE, SA VEDETI CE PARERE AU CEI DIN MARASU DESPRE DRAGNEA, SA VEDETI INJURATURI!

Fostul presedinte al organizatiei PSD Marasu, Gheorghe Postolache, declara ca a decis sa plece din acest partid si sa treaca oficial la Pro Romania fiindca s-a saturat de modul in care se comporta conducerea PSD locala. Postolache a venit la Pro Romania cu 100 de membri ai organizatiei comunale PSD – adica, dupa cum spune el, aproape toata organizatia – si a transformat deja sediul PSD in sediu Pro Romania, cu tot afisajul aferent.

Fostul presedinte PSD Marasu a explicat astazi ce reproseaza conducerii PSD Braila: “Modul cum se lucreaza la PSD. Nu esti respectat, nu esti bagat in seama; bine, ca nu aveam noi pretentii ca nu stiu ce sa ne dea… Deci modul cum se comporta. Inca mai conduce doamna Stanescu (Didina Stanescu – n.r.), care are o varsta…  Adica nu au loc tinerii sa intre intr-o conducere”.

In contextul in care deputatul Mihai Tudose (Pro Romania, fost PSD) a afirmat ca presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, a fost numit de Liviu Dragnea, iar cei care au votat la Braila doar au confirmat “numirea” acestuia, l-am intrebat pe Postolache cum a votat atunci cand a fost ales seful organizatiei judetene PSD. Acesta a raspuns: “Nu stiti cum s-a votat sau ce a fost? Am fost acolo… Mie personal nu mi-a cerut nimeni sa-l votez pe domnul Rotaru, dar trebuie sa mergi cu grupul, cu gloata, nu stiti cum e? Am ridicat mana”.

Chestionat daca se asteapta ca dupa ce se afla ca a decis sa treaca la Pro Romania cu mai toata organizatia, sa fie supus la amenintari sau presiuni din partea conducerii judetene PSD, Postolache a raspuns: “Ei oricum au simtit, au mirosit mai de mult. N-au ce presiuni, n-au ce sa-mi faca mie. Ce sa-mi faca? Asa am vrut eu. Uitati-va pe site-urile de socializare, sa vedeti  ce parere au locuitorii comunei Marasu despre Dragnea in primul rand – sa vedeti proba de injuraturi – si de PSD… si va convingeti. Din organizatia PSD Marasu au mai ramas in PSD vreo 2 sau 3 care sunt dintr-aia cu fundul in doua luntri”.

Deputatul Mihai Tudose a precizat, la randul sau, ca presedintii organizatiilor PSD sau primarii PSD din judet care se orienteaza mai nou catre Pro Romania iau decizia in functie de ce se intampla in comunitatile pe care le reprezinta: “Domnule, cand toata lumea nu mai suporta chestia asta, nu poti sa ramai acolo! Si atunci au ales: <<Incotro ne ducem, frate? Ce facem? Pai hai la Pro Romania!>> “.