PREVIZIUNEA LUI TUDOSE: LA ALEGERILE PARLAMENTARE DIN 2020 PSD BRAILA VA LUA DOAR UN MANDAT DE DEPUTAT

Deputatul Mihai Tudose (Pro Romania, fost PSD) este de parere ca fostul sau partid a scazut dramatic ca popularitate la nivelul judetului Braila, astfel incat la alegerile parlamentare de anul viitor, social-democratii vor obtine doar un mandat de deputat, nimic mai mult.

Tudose a facut acest comentariu in contextul in care a fost intrebat in ce parere are despre declaratia presedintelui PSD Braila, Ion Rotaru, cu privire la faptul ca social-democratii vor fi mai atenti la candidatii pe care-i vor desemna de acum inainte, fiindca s-a dovedit ca unii dintre ei au tradat partidul care i-a promovat pe liste si au plecat la alte formatiuni politice.

Deputatul Pro Romania considera ca nici nu va greu ca PSD-istii braileni sa fie mai atenti la candidatii pe care-i desemneaza, fiindca in 2020 vor fi si mai putini PSD-isti, dar si mai putini parlamentari PSD: “PSD-ul la Braila va lua un mandat de deputat, deci va trebui sa fie foarte atent la omul ala… Cu vreo 20% din voturi, nu cred ca PSD va lua vreun mandat de senator. Dar atunci fiind un singur parlamentar, vor fi si ei putini, le va fi usor sa fie mai atenti la candidatul desemnat…”.

Precizam ca la alegerile parlamentare din 2016 PSD Braila a obtinut 3 mandate de deputat si unul de senator. Ca urmare a trecerii la Pro Romania a deputatilor Emilia Meirosu si Mihai Tudose (foto), PSD Braila a mai ramas in prezent cu un deputat si un senator.