SE FAC LA INSCRIERI LA CLUBUL DE VACANTA ORGANIZAT DE BIBLIOTECA JUDETEANA „PANAIT ISTRATI”

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila organizeaza si in acest an editia de vara a Clubului de Vacanta, in perioada 24 iunie – 2 august 2019. Copiii intre 3 si 18 ani pot sa aleaga din cele peste 65 ateliere, incepand cu cele sportive, continuand cu cele de tururi ghidate, pana la cele de limbi straine, indemanare, handmade si cele artistice.

“Venim in intampinarea solicitarilor celor mai mici dintre utilizatorii nostri, care vin de la an la an in numar tot mai mare. Oferta educationala din 2019 este cea mai bogata dintre toate editiile Clubului, tocmai ca urmare a cererilor crescande. Se pastreaza atelierele de baza ale evenimentului, dar ca noutati putem enumera: limba italiana pentru cei mici, atelier de confectionat caiace, atelierul tehnico-creativ (makerspace), incubatorul de afaceri, atelierul culinar, atelierul de dezvoltare personala pentru adolescenti. Multumim celor peste 40 de voluntari, precum si partenerilor institutionali ai Bibliotecii (Clubul sportiv Municipal Braila, Cercetasii Romaniei – Scout Local Braila, Europe Direct Braila) pentru implicare si entuziasm. Fara ei, Clubul nostru ar fi fost mai sarac”, declara Eduard Claudiu Braileanu, coordonatorul proiectului.

Fiecare copil se poate inscrie, in limita locurilor disponibile, la cel mult 3 ateliere. Inscrierile se fac la sediul Bibliotecii din P-ta Poligon, nr. 4. Amintim ca accesul la activitatile clubului se face pe baza permisului de biblioteca.
Programul Clubului de vacanta poate fi consultat aici: https://www.bjbraila.ro/eveniment/inscrieri-la-clubul-de-vacanta.