TUDOSE: 8 PRIMARI DIN JUDET AU DECLARAT CA SUSTIN CANDIDATURA MEA SI PRO ROMANIA. ACESTA ESTE DOAR PRIMUL “LOT”, PENTRU CA MAI SUNT SI ALTII

Nu candidez la alegerile europarlamentare ca dupa aceea sa nu ma mai duc la Bruxelles; nu candidez ca sa ma duc la Bruxelles si dupa acea ma retrag din viata politica. As renunta la mandatul de europarlamentar doar pentru a face parte dintr-un nou guvern, unul “sanatos la cap”.

Sunt declaratiile facute astazi de deputatul brailean Mihai Tudose, candidat la alegerile europarlamentare din partea Pro Romania. Tudose a negat in acest fel zvonurile false aparute in ultima vreme, care au rolul de a-i descuraja pe cei care s-ar gandi sa-l voteze.

Parlamentarul a mai precizat ca nici el si nici ceilalti colegi de la Pro Romania nu se vor mai intoarce la fostul lor partid, “fiindca PSD-ul, daca mai putea fi salvat, putea fi salvat acum un an, prin plecarea lui Dragnea. Intre timp, conducerea PSD de astazi – vorbesc la nivel national si, in mica parte, si la nivel local – este formata din Dragnea si mai multi de Dragnea mici. Dragnea si miniDragnea”.

Deputatul brailean a afirmat ca “nici pe plan local nu exista nicio posibilitate, nici macar teoretica, sa ne intoarcem la PSD sau sa facem nu stiu ce cu PSD. Apreciez foarte mult determinarea si barbatia unor fosti colegi de la PSD care au ales sa sustina Pro Romania. As incepe cu consilierul judetean brailean Florin Petre, care astazi si-a depus demisia din PSD si a renuntat la calitatea de consilier judetean, pentru a se alatura Pro Romania. De asemenea, am declaratiile a 8 primari din judetul Braila – primarul orasului Ianca, primarul orasului Faurei (PSD), primarul de la Movila Miresii (PSD), Silistea (PSD),  Galbenu (PSD), Jirlau (PSD), Surdila Gaiseanca (ALDE), primarul comunei Chiscani (PSD), dar si primarul comunei Bertesti (PNL) – care au declarat in scris ca incepand cu data declaratiei respective sustin Pro Romania si candidatul Mihai Tudose.

Au inceput sa fie supusi la presiuni membrii PSD care declara ca sustin candidatura mea si Pro Romania la Braila. Atat mai stiu; din pacate, atat mai stiu sa faca cei de la PSD Braila: sa ameninte. Din pacate pentru ei, efectul este exact invers; enerveaza pe toata lumea. Cei 8 primari sunt un prim <<lot>>; ei sunt mai multi, dar ii voi anunta pe masura ce vor face pasul oficial. Acestia au fost primii, mai curajosi”.