TUDOSE, DESPRE CARMELIA DRAGOMIR BALANICA: CEL MAI MULT MI-A PLACUT CA SE LAUDA CA A DEVENIT VIRAL ACEL DISCURS IN CARE SPUNEA CA TOATA TARA AR TREBUI SA FIE PSD-ISTA

Cei care au fost promovati de PSD Braila in functii de secretar de stat sau alte functii importante in institutii de la nivel central vor reveni in orasul natal dupa alegerile europarlamentare, fiindca o sa cada Guvernul Dancila – este ceea ce spune deputatul Mihai Tudose (Pro Romania). Tudose a declarat ca „in Guvern mai e acum doar Adrian Marius Randunica (secretar de stat in ministerul Muncii – n.r.), ce inteleg ca si-a descoperit vocatia in a-l iubi pe domnul Dragnea; ii dorim succes. Eu cred ca peste 2 luni se vor intoarce acasa si venind pe trotuarele brailene, va vor explica ei cum a fost cu Dragnea”.

Intrebat daca Randunica este o dezamagire pentru el, Tudose a spus: “Domnule, eu nu am dezamagiri. La 50 de ani, nu mai am dezamagiri, ca am vazut destule. El nu e un om rau acolo, si-a facut treaba, dar repet, conteaza si daca muncesti bine, dar conteaza si pentru cine muncesti”.

Deputatul a fost intrebat si despre opinia sa in ceea ce o priveste pe Carmelia Dragomir Balanica, vicepresedinte cu rang de secretar de stat in cadrul Agentiei Nationale pentru Arii Naturale Protejate (foto), care zilele trecute a declarat ca isi mentine punctul de vedere exprimat la Conferinta extraordinara a organizatiei judetene PSD, cum ca “Braila e PSD-ista si toata tara ar trebui sa fie PSD-ista”. Tudose a comentat: “E bine ca are un punct de vedere fix, ca il are si il tine acolo; nu e o problema. Cel mai mult mi-a placut ca se lauda ca a devenit viral acel discurs… E OK; e viral, dar la negative… Despre cat de PSD-ista e Braila si cum e, eu va spun ca va fi o surpriza la vot, fiindca mesajele pe care le avem noi de la membrii PSD sunt cu totul si cu totul altele decat cele pe care le cred unii”.