TUDOSE, DESPRE PRESEDINTELE PSD BRAILA, ION ROTARU: NU A FOST ALES, A FOST NUMIT. REGRET CA A ALES SA FIE REPREZENTANTUL LUI DRAGNEA PE PAMANTUL BRAILEAN

Conducerea actuala a filialei PSD Braila a amenintat diversi membri PSD care si-au declarat sustinerea pentru mine si pentru Pro Romania – este ceea ce spune deputatul Mihai Tudose (Pro Romania), candidat la alegerile europarlamentare. Intrebat cine anume din conducerea PSD locala a procedat in acest fel, Tudose a raspuns: “Nu dau nume, lasati-o asa; ei se stiu. Nu putea un simplu membru de partid sa ameninte un primar, nu?

Asa au spus ei. Si unele dintre aceste manifestari au inceput sa fie deja aproape pe fata. Si unii recunosc pe fata ca au fost supusi diverselor presiuni si amenintarea a fost <<O sa vedeti voi!>>. Am inteles; o sa mai vada o luna si ceva. Dupa o luna si ceva n-o sa mai vada, ca n-o sa mai fie PSD-ul la putere.

Si foarte multi dintre PSD-isti – PSD-istii de buna credinta -, sunt oameni care au sperat ca nu stiu, cumva, pleaca Dragnea cu gasca si ramane PSD-ul ala care, totusi, face bine, un grup de oameni normali care nu vor sa schimbe legile justiei ca sa scape cineva, care vor sa construiasca. Poate si dupa ultimul eveniment (amanarea sentintei in procesul lui Dragnea – n.r.) s-au cam saturat si vor sa vina de partea buna a  lumii”.

Cat priveste situatia de la nivel local, Tudose (care a fost presedinte al PSD Braila pana a trecut la Pro Romania) este de parere ca noul presedinte PSD Braila, senatorul Ion Rotaru, este reprezentantul lui Dragnea in judetul nostru: “Domnia sa a ales sa conduca filiala, sa fie reprezentantul lui Dragnea pe pamantul brailean; ii doresc succes. Din punct de vedere al omului Rotaru, da, am fost colegi, daca suna la 2 noaptea ca pot sa-l ajut cu ceva ca om, fara niciun fel de problema; din punct de vedere politic, suntem adversari si regret faptul ca a acceptat sa fie Dragnea la Braila”.

Tudose a mai comentat ca Rotaru nu a fost ales presedinte al PSD Braila, ci “a fost numit. Cand acei oameni au ridicat mana (la Conferinta extraordinara a PSD Braila, in cadrul careia a fost ales noul presedinte al organizatiei judetene – n.r.), i-a fost acceptata numirea”.