TUDOSE: LE RECOMAND SEFILOR PSD BRAILA CARE AMENINTA ACUM SA-SI TINA PALOSUL PENTRU PANTALONII PROPRII, PENTRU DUPA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Incetati cu amenintarile la adresa celor care sustin Pro Romania, fiindca din 27 mai, dupa alegerile europarlamentare, nu veti mai fi la guvernare si nu veti mai avea parghiile care v-ar permite sa faceti rau cuiva! Este ceea ce le transmite deputatul Mihai Tudose (candidat la alegerile europarlamentare din partea Pro Romania) fostilor sai colegi din conducerea PSD Braila, pe care ii acuza ca i-ar hartui pe social-democratii ce isi arata simpatia sau sustinerea pentru el, ca si candidat, precum si pentru Pro Romania, ca partid.

Parlamentarul sustine ca dupa alegerile europarlamentare, PSD nu va mai fi la guvernare, deci cei care ameninta acum nu se vor mai afla in postura de a o face pe stapanii: “Vreau sa atrag atentia la modul cel mai serios fostilor colegi de la PSD, apropo de amenintarile pe care le tot transmit catre primarii PSD si diversi oameni de buna-credinta din PSD care vor sa incepe sa vina la Pro Romania, ca aceste amenintari pot fi valabile inca o luna, o luna si ceva, pana la alegeri. Dar exista viata si dupa 26 mai  si va exista viata in mod cert dupa  26 mai, dar cu un alt Guvern, nu cu un guvern PSD, fiindca in mod cert dupa alegerile europarlamentare va fi o motiune care va trece. Un PSD cu un procent putin peste 20% e clar ca nu va mai avea nicio legitimitate sa stea in fruntea tarii si va fi un alt guvern, din care in mod cert,  ceea ce va ramane din PSD nu va face parte. Cat priveste toate <<armele>> pe care le flutura ei acum in fata celor care se manifesta pro Pro Romania… le recomand sa tina palosul respectiv pentru pantalonii proprii, pentru dupa 27 mai”.

Intrebat cum suna, la modul concret, aceste amenintari, Tudose a raspuns: “Sunt amenintati cu pierderea functiei, cu controale – cu ce  au invatat de mici la alte partide -, cu pierderea serviciului, amenintari ca <<ai o ruda nu stiu pe unde>>… Primarilor li s-a spus <<O sa-ti trimitem controale, ca o sa vezi tu cu fondurile!>>. De-abia asteptam cu totii o materializare a unui astfel de gen de amenintare, ca va fi spectacol! Credeti-ma pe cuvant!”.