TUDOSE: OPRITI GUVERNUL PSDRAGNEA/DANCILA!!!! INCHID VALEA JIULUI SI IMPORTAM CURENT DIN UNGARIA! PATRIOTISM, NU-I ASA?

Deputatul brailean Mihai Tudose (Pro Romania) este indignat de faptul ca Guvernul Dancila a aprobat ieri doua hotarari care vizeaza vederea inchiderea a trei mine din Valea Jiului.

Tudose comenteaza pe o retea de socializare ca in contextul in care sloganul de campanie al PSD este “Patrioti in Europa”,  PSD-istii “inchid Valea Jiului si importam curent din Ungaria”: “Opriti Guvernul PSDragnea/Dancila!!!! Ieri, in sedinta de guvern au fost adoptate doua hotarari care aloca peste 50 milioane lei in vederea inchiderii a trei mine din Valea Jiului!!! Nu conservare. Nu retehnologizare. Inchidere!!! Si o sa ramana una singura, care sa furnizeze carbune pentru centrala de la Paroseni. Atat.
Pe sutele de mii de afise si bannere cu care PSD a impanzit tara scrie: <<patrioti in Europa>>… intre timp au uitat sa fie patrioti in Romania… Inchid Valea Jiului si importam curent din Ungaria! Patriotism, nu-i asa?

200 milioane de euro este costul retehnologizarii si eficientizarii Complexului Energetic Hunedoara… Pe parcursul a doi ani. Exact cat alocatia bugetara pentru partide…. din care aflam cum e cu patriotismul prin intersectii, prin pomi si pe stalpi… in timp ce devenim dependenti energetic de <<bunul prieten>> Orban-de-Ungaria!!!
Jos labele de pe Romania! Urgent!”.