A INCEPUT RECRUTAREA CANDIDATILOR PENTRU CONCURSUL DE ADMITERE IN INSTITUTIILE DE INVATAMANT ALE MAI SI MApN, LA ARMA „POMPIERI SI PROTECTIE CIVILA”, SESIUNEA 2019

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Dunarea” al judetului Braila recruteaza candidati pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Afacerilor Interne si Ministerului Apararii Nationale, sesiunea 2019.

Ministerul Afacerilor Interne, prin Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, a inceput recrutarea candidatilor pentru arma „pompieri si protectie civila” si a scos la concurs, pentru sesiunea 2019, 34 de locuri/ofiteri la Academia de Politie „A.I.Cuza” – Facultatea de Pompieri si 300 de locuri, din care 275 locuri specialitatea subofiteri de pompieri si protectie civila si 25 locuri specialitatea maistru militar auto la Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti, judetul Prahova.

Numarul de locuri aprobate in institutiile de invatamant ale  Ministerului Apararii Nationale care scolarizeaza personal in domeniul amintit este de 129 locuri pentru ofiteri si 129 locuri pentru maistrii militari, cu diferite specialitati.

Incepand cu sesiunea 2019, locurile scoase la concurs sunt comune pentru femei si barbați.

Informatii suplimentare privind perioada de recrutare, conditii de inscriere, continutul dosarului de recrutare, etapele si probele de concurs se pot obtine la Serviciul Resurse Umane (tel. 0239.611212,  int. 27006) din cadrul ISU „Dunarea” Braila, pe pagina www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera si pe pagina oficiala de facebook a inspectoratului – fb.com/isubraila.

Cererile de participare la concursurile de admitere in institutii de invatamant superior ale MAI si la institutii de invatamant ale MApN se primesc pana la data de 24.05.2019, iar pentru Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu” Boldesti pana la data de 15.11.2019 (examenul de admitere va avea loc in ianuarie 2020).

Inscrierile se fac la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Dunarea” Braila, Bulevardul Dorobantilor, nr. 468.