AGENDA TEATRALA

Sambata, 25 mai, de la ora 18:00, la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti” Braila se joaca spectacolul “SCHIMB URGENT… TREI SURORI”, de Nagle Jackson, in regia lui Lucian Sabados.

Spectacolul propune o poveste de actualitate politico-sociala, un capitol de istorie recenta, o drama ce are ca fundal spatiul unui teatru academic rus, inainte si dupa Glasnost. Asemanarile cu destinul artelor spectacolului din Romania de dupa Revolutia din 1989 sunt frapante atat pe segmentul comic, cat si pe cel de dramatic.

Distributia: Monica Ivascu, Marcel Turcoianu, Corina Bors, Catalina Nedelea, Emilia Mocanu, Adrian Stefan, Flori Popa, Dan Moldoveanu, Alexandru Marin si  Lucian Pinzaru (actor al dramaticului galatean).

Duminica, 26 mai, de la ora 18:00, la Sala “Bujor Macrin” se joaca spectacolul 8 FEMEI”, de Robert Thomas, in regia lui Radu Nichifor. Este vorba despre o comedie politista.

In Ajun de Craciun, capul unei familii bogate este descoperit mort in patul sau, injunghiat, iar ucigasul pare ca nu poate fi decat una dintre cele opt femei aflate in casa. Pe parcursul investigatiilor, fiecare dintre cele opt femei va avea o poveste de spus, iar secretele care vor iesi la iveala vor adanci si mai mult misterul, caci toate opt sunt suspecte cu mobil intemeiat.

Distributia: Monica Ivascu, Ramona Ganga, Elena Andron, Emilia Mocanu, Catalina Nedelea, Wanessa Radu, Narcisa Novac si Iulia Vasilescu.