CURSURI GRATUITE LA SCOALA DE VARA DE LA „VESPASIAN LUNGU”

Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” invita brailenii sa se inscrie la cea de‑a II-a editie a SCOLII DE VARA care se va desfasura in perioada 24 iunie – 5 iulie, de luni pana vineri, la sediul din municipiul Braila, din strada Marasesti, nr. 1. Cursurile se adreseaza celor cu varsta de cel putin 6 ani (in functie de disciplina aleasa)  si sunt gratuite.

„Prin acest demers dorim sa oferim celor interesati o modalitate atractiva de petrecere a timpului liber, posibilitatea testarii aptitudinilor si initierii in studiul artelor, sa contribuim la promovarea tinerelor talente, dar si sa prezentam cadrele didactice si dotarile materiale din Scoala”, spun organizatorii.

Cei interesati vor putea sa se inscrie la cel mult trei discipline din oferta educationala ce le va fi prezentatan si vor fi indrumati in studiu de cadre didactice calificate, in domeniile: canto muzica usoara, canto muzica populara, pian, chitara, vioara, orga electronica, acordeon, percutie (tobe), balet, dans popular si modern, pictura, grafica de sevalet, arta decorativa, iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), teatru.

Elevii Scolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Braila se pot inscrie doar la o alta disciplina decat cea pe care au frecventat-o in anul scolar 2018-2019. Ca exceptie, respectivii elevi se pot inscrie la aceeasi disciplina in limita locurilor disponibile.

Inscrierile se pot face in perioada 3-20 iunie 2019, la sediul institutiei, la telefon 0239/612104 sau pe email vespasianlungu@yahoo.com, prin comunicarea numelui si prenumelui participantului, varstei, disciplinei(lor) la care se inscrie, a institutiei de invatamant de unde provine sau pregatirii profesionale si locului de munca (daca este cazul), numarului de telefon sau adresei de email pentru contact.

Cu cateva zile inainte de inceperea cursurilor, organizatorii vor publica pe site-ul institutiei programarea acestora pe zile si ore.