DANAILA: CA SA DEA BINE CA IMAGINE, PRIMARIA SE OCUPA DE ASFALTAREA CAII GALATI EXACT INAINTE DE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

In ultimele zile dinainte de alegerile europarlamentare Primaria municipiului vrea sa asfalteze Calea Galati pe un sens de mers, de la un capat la altul, ca sa dea bine ca imagine la alegatori. Este declaratia facuta astazi de presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, care este indignat ca PSD-istii recurg la aceleasi practici din trecut, facand in graba, inainte de ziua alegerilor, lucrari care nu s-au facut ani de zile. De aceasta data, liberalul spune ca firma care se ocupa de reabilitarea Calea Galati va lua  echipe si utilaje care se ocupau de alte lucrari, in judet, pentru a reusi sa asfalteze rapid macar o parte din artera amintita, astfel incat sa-i multumeasca pe alegatorii din zona, care sunt exasperati ca circula prin gropi de ani de zile: “Majoritatea lucrarilor de infrastructura din Braila sunt executate de firma Tancrad, cu firme in plus sau in minus, apropiate acestei societati. Pentru ca a fost campanie electorala si pentru ca acum, in ultimele zile, Primaria municipiului incearca sa faca ceva ca sa spele oarecum fata orasului, toate utilajele din judet sunt stranse si aduse pe Calea Galati, astfel incat duminica, cand se va merge la vot, Calea Galati sa fie asfaltata cel putin pe un sens de mers, cap-coada. Deci de la proiectele normale, de acolo unde lucrurile continuau intr-un ritm, unde exista grafice de executie, toate utilajele sunt aduse in municipiul Braila. Deja se incarca din toate comunele din judet, am informatii din mai multe parti.

Asta ca sa intelegem toti ca Tancrad <<nu este o firma apropiata PSD-ului,  nu este apropiata primarului Dragomir si nici presedintelui Consiliului Judetean>>… Deci este o firma care s-a gandit ca duminica, oamenii sa mearga pe Calea Galati asfaltata, dupa ce timp de trei ani de zile am stat cu ea neasfaltata. Ar trebui sa ne dorim ca in fiecare saptamana sa fie campanie electorala, ca sa se intample ceva si in municipiu. Asta este o sfidare – si mai mult decat atat, este o joaca nefireasca cu banii publici si cu firmele care castiga contractele cu Primaria si cu CJ.

Din pacate, aceste practici ale PSD sunt perpetuate indiferent de cine conduce Primaria, CJ, primariile din judet. Lucrurile astea ar trebui sa inceteze, pentru ca noi discutam de o campanie pentru Europa, iar in Europa se respecta niste reguli pe care noi in Romania nu vrem sa le respectam, pe care noi, in Braila, nu vrem sa le respectam deloc”.