DRAGOMIR: LIVIU DRAGNEA, DEMISIA! DRAGNEA, PRIN ATITUDINE SI MODUL DE CONDUCERE, A OSTILIZAT POPULATIA IMPOTRIVA PSD

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), cere public demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, dupa rezultatul slab al partidului la alegerile europarlamentare de ieri. Dragomir a postat pe o retea de socializare un mesaj in care scrie ca Dragnea a ostilizat romanii impotriva propriului partid, sugerand ca acesta este principalul vinovat pentru esecul PSD la alegerile de ieri: “Liviu Dragnea, demisia!!!
A ales usa din spate, asa cum am declarat in 20.09.2018. Un partid mare trebuie sa fie condus de un presedinte fara probleme de imagine, care sa nu ostilizeze romanii impotriva propriului partid.
PSD este un partid care a luat masuri economice bune, cu primari care nu au putut prezenta realizarile lor in campanie, pentru ca aveam alte teme de discutat – legile justitiei si ura fata de Liviu Dragnea.
Mi-am asumat inca din 2018 lupta in interiorul partidului si o sa spun intotdeauna lucrurilor pe nume, indiferent de persoana sau situatie”.

Edilul sef a mai comentat ca nu este vorba numai despre dosarul penal lui Liviu Dragnea, ci este vorba, in general, despre atitudinea acestuia si modul in care el a inteles sa conduca PSD in ultima perioada: “Fabricarea unui dosar este un lucru cert in unele cazuri, DAR Liviu Dragnea, prin atitudine si modul de conducere, a ostilizat populatia impotriva unui partid. Sunt multi cei care au avut dosare si unii au castigat, altii au pierdut, in conditii mai mult sau deloc discutabile. Atitudinea, in schimb, face diferenta…”.