PARTIDA DE FOTBAL INTRE ECHIPA CENTRULUI DE DETENTIE TICHILESTI SI JUNIORII DE LA BLUE STARS, PENTRU A MARCA ZIUA COPILULUI

Ziua Internationala a Copilului (sarbatorita pe 1 Iunie) a fost marcata in cadrul Centrului de Detentie Braila-Tichilesti prin organizarea unei partide amicale de fotbal care a avut loc astazi intre echipa de tineri a Centrului si echipa de juniori a A.C.S.  Blue Stars Braila.

“In cadrul Centrului de Detentie Braila-Tichilesti activitatile sportive sunt sustinute cu regularitate de catre monitorul sportiv al institutiei, ag. Marius Vilcu. Conducerea institutiei manifesta o constanta preocupare pentru demersurile specifice reintegrarii sociale, desfasurate in cadrul comunitatii locale. Prin implicarea asistentului social sinsp. Mirabela Dima,  demersul depaseste granita activitatilor recreative si devine o componenta a procesului de reintegrare, prin valorificarea unor abilitati identificate in randul tinerilor custodiati; in acelasi timp, se realizeaza implicarea activa si responsabilizarea  membrilor comunitatii in scopul cresterii sanselor de reintegrare a adolescentilor cu antecedente in comiterea de fapte antisociale.

Pentru ca ziua de 1 Iunie sa reprezinte un prilej de bucurie pentru copii, indiferent de varsta, de mediu de provenienta si chiar de situatia juridica, micii fotbalisti au primit premii constand in echipament sportiv, din partea conducerii clubului A.C.S. Blue Stars”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.