PNL SI-A LANSAT LA BRAILA CANDIDATII LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. LIBERALII AU CRITICAT “HAIMANALELE POLITICE DE LA PSD”, “MARLANIA” SI “NESIMTIREA” PSD

“Vreau sa traiesc intr-o tara in care sa se respecte drepturile si libertatile cetatenesti! M-am saturat sa vad cum tara asta este impinsa in deriva de un singur personaj: Liviu Dragnea” – este declaratia facuta aseara de presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, la evenimentul care a marcat lansarea la Braila a candidatilor PNL la alegerile europarlamentare. La manifestare au participat de la centru presedintele PNL, Ludovic Orban, vicepresedintele PNL Gigel Stirbu, precum si candidatii liberali Rares Bogdan si Cristian Busoi.

Danaila a spus ca alegerile europarlamentare din 26 mai au o importanta majora pentru Romania, fiindca ele vor da un semnal pentru ceea ce se va intampla in continuare, la alegerile prezidentiale, locale si parlamentare: “Organizatia Braila are acum o sansa unica in ultimii ani – si anume sa se bata de la egal la egal cu PSD. Oamenii trebuie sa inteleaga  – si au inceput sa inteleaga – ca alternativa este PNL. Si daca la alegeri aceasta situatie se va concretiza, va spun ca multe lucruri se vor schimba, inclusiv in Braila. N-o sa mai stam cu strazi neasfaltate, cu strazi descoperite, cu zone fara canalizare, pana cand incepe campania electorala. Acum au inceput toate lucrarile in Braila. Va dati seama cat cinism din partea primarului?

La CJ Braila avem o cu totul alta abordare: <<Nu facem nimic, ca sa nu gresim>>. Acolo chiar nu se intampla nimic”.

Si ceilalti vorbitori au criticat guvernarea PSD de la nivel national si local:

*“26 mai poate fi un moment in care romanii vor da un mesaj clar de schimbare si va fi inceputul sfarsitului pentru PSD. 26 mai poate fi momentul in care se separa apele in Romania”, a declarat europarlamentarul Crisian Busoi, candidat PNL la alegerile amintite.

*“Am inceput sa ma intreb de ce boala sufera PSD si am ajuns la concluzia ca sufera de aroganta, ipocrizie si minciuna, pentru ca au aruncat tara in haos si degringolada. Cel mai bun tratament pentru ei este repaosul la domiciliu”, a spus, la randul sau, deputatul Antoneta Ionita.

*“Prietenul meu este orice om care lupta impotriva PSD, a ciumei rosii care a trasformat Braila intr-o relicva”, a comentat consilierul judetean Florin Cirligea.

*“In ultimii 30 de ani nimeni nu a facut niciun fel de investitii in Braila. Nimeni nu a adus bani europeni, cu o singura exceptie: un primar liberal (Constantin Cibu – n.r.), care a avut un mandat scurt, de 4 ani”, a afirmat deputatul Vasile Varga.

*Nu in ultimul rand, vicepresedintele Gigel Stirbu a vorbit despre “haimanalele politice de la PSD” si “marlania PSD”, iar candidatul Rares Bogan a comentat ca PSD-istii “s-au dovedit a fi nesimtiti si sfidatori cu concetatenii lor”.