ROTARU, DESPRE IORGA STOIAN, FOST SECRETAR GENERAL AL PRIMARIEI, CARE A PARASIT PSD: I-AM ZIS SA PLECE LA O SALA SA FACA PREZENTA, NU SA PLECE DIN PARTID

Cea mai recenta plecare din PSD Braila s-a inregistrat zilele trecute, cand a parasit partidul Iorga Stoian, fost secretar general al Primariei, care, potrivit zvonurilor, ar fi fost izgonit de presedintele Ion Rotaru, dupa o cearta. Potrivit acelorasi zvonuri, dupa ce a plecat de la PSD, Iorga Stoian s-ar fi dus la Pro Romania.

Intrebat astazi in legatura cu acest subiect, Rotaru (foto) a declarat: “A plecat el, pentru ca a spus ca are niste probleme de sanatate cu sotia, cu nepoata, cu scoala, ca nu mai poate sa faca fata. Daca are alte optiuni si si-a gasit alta dragoste politica, e problema lui. Acum aflu de chestia asta…”.

Cat priveste discutia pe care a avut-o cu Iorga Stoian, seful PSD Braila a declarat ca nu a fost o vorba de o cearta: “Daca s-a inteles asa sau el a inteles asa, s-a inteles gresit. Trebuia sa plece undeva, sa se duca la o sala sa faca prezenta, nu sa plece din partid sau sa plece in alta parte. N-am avut alte discutii decat o fraza…”.