SE FAC INSCRIERI LA CONCURSUL JUDETEAN DE ARTA FOTOGRAFICA “INSTANTANEE BRAILENE”

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” organizeaza in perioada 6-19 mai cea de a VII-a editie a Concursului Judetean de Arta Fotografica “Instantanee brailene”. La concurs pot participa liceeni din municipiu si judet si studenti inscrisi la una din facultatile existente in Braila.

Pentru a fi acceptate in concurs, fotografiile trebuie sa nu fie mai vechi de 6 luni si sa nu fi fost publicate niciodata. Participantii au dreptul sa se inscrie in concurs cu o singura fotografie la fiecare sectiune.

Fotografiile vor fi insotite de o fisa cu  datele personale ale autorului: nume, prenume, scoala, clasa, profesor indrumator, data realizarii fotografiei, titlul. Fotografiile  trebuie sa aiba formatul A4 (21/29 cm) si sa fie printate pe hartie fotografica.

Concursul are 3 sectiuni: * PORTRET; * BRAILA MONUMENTALA; * BRAILA – LOCURI SI OAMENI (COLAJE).

Perioada de primire a fotografiilor este 6 – 19 mai 2019. Fotografiile vor fi expediate pe adresa: BIBLIOTECA JUDETEANA „PANAIT ISTRATI” PIATA POLIGON  NR. 4, BRAILA, JUDETUL BRAILA – cu mentiunea „Pentru concursul de fotografie”.

Fotografiile pot fi aduse si personal la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”, sectia Colectii Speciale. Persoane de contact: ION VOLCU sau MARA IONASCU, tel. 0239.626128/ int. 141, email ionvolku@yahoo.com.

Festivitatea de premiere si vernisajul expozitiei fotografice va avea loc la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” pe data de 20 mai, la ora 15:00.