SE PRELUNGESTE TERMENUL DE INSCRIERE LA CONCURSUL JUDETEAN DE ARTA FOTOGRAFICA “INSTANTANEE BRAILENE”

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” prelungeste pana pe 20 iunie 2019 termenul de inscriere la Concursul Judetean de Arta Fotografica “Instantanee Brailene”. Aflat la a VII-a editie, concursul isi propune sustinerea liceenilor si studentilor braileni pasionati de fotografie in vederea afirmarii lor, precum si valorificarea lucrarilor inscrise in concurs.

Obiectul principal al concursului il constituie fotografia printata. Toate fotografiile vor fi expuse intr-o expozitie organizata la Biblioteca „Panait Istrati”, iar cele mai bune fotografii vor fi  selectionate de juriu si incluse intr-un catalog editat de organizator.

La concurs pot participa  liceeni din municipiul si judetul Braila care sunt inscrisi intr-o institutie de invatamant preuniversitar, in clasele a IX-XII si studenti inscrisi la una din facultatile existente in Braila.

Sectiuni: *PORTRET; *BRAILA MONUMENTALA; BRAILA – LOCURI SI OAMENI (COLAJE)

Pentru a fi acceptate in concurs, fotografiile trebuie sa nu fie mai vechi de 6 luni si sa nu fi fost publicate niciodata. Participantii au dreptul de a se inscrie in concurs cu o singura fotografie la fiecare sectiune.

Termenul de primire a fotografiilor este 20 iunie 2019. Fotografiile vor fi expediate pe adresa: BIBLIOTECA JUDETEANA „PANAIT ISTRATI” PIATA POLIGON  NR. 4 BRAILA, JUDETUL BRAILA – cu mentiunea „Pentru concursul de fotografie”.

Fotografiile pot fi aduse si personal la Biblioteca Judeteana Panait Istrati, sectia Colectii Speciale. Persoane de contact: ION VOLCU sau MARA IONASCU telefon 0239626128 / int. 141, email ionvolku@yahoo.com.